Balustrades, trapleuningen en metaalconstructies op maat
Aluminium, staal en inox

Balustrades, trapleuningen en metaalconstructies op maat
Aluminium, staal en inox

NDR, maatwerk in staal aluminium en inox

Opgericht in 1999 door Frank Naert startte NDR met de productie op maat van trapleuningen en balustrades. We werken zowel met aluminium, staal als inox, voor binnen en buiten. Door de grote vraag gingen we ook op maat metaalconstructies uitvoeren. Dit vooral voor bedrijven. Trappen en afsluitingen in metaal, met specifieke vereisten vormen voor ons geen probleem. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor alle laswerken, grote en kleine werken, voor bedrijven en particulieren.

Maatwerk

Alles wordt door ons op maat gemaakt in eigen atelier. Hebt u speciale wensen? Wij kunnen deze realiseren. Of u nu kiest voor een klassieke stijl, modern of iets speciaals, wij kunnen het uitvoeren.

Afwerking

We werken met staal, aluminium en inox. We geven advies bij de keuze van het materiaal, deze is afhankelijk van de stijl waarin wordt gewerkt en van uw wens maar ook van het gebruik. Verdere afwerking kan gebeuren door poedercoating, galvaniseren of metalliseren.

Bedrijven en particulieren

Of u nu als particulier zelf een project wenst uit te voeren, u als bedrijf een trap op maat nodig hebt u in uw atelier of u als vakman voor een klant maatwerk nodig hebt, NDR voert het uit. We werken zowel voor particulieren als bedrijven.

Correcte offerte

Maatwerk wordt vaak aanzien als duur. Dit is niet altijd het geval. Uiteraard wenst u vóór u uw maatwerk laat uitvoeren een correcte offerte. Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op en laat ons weten wat u graag had laten uitvoeren. Wij bezorgen u een duidelijke en correcte offerte voor al uw metaalconstructies op maat.